Febelcare Physio Spray Iso Family 125ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Febelcare Physio iso neusspray helpt nasale symptomen zoals vertopping en slijmafscheiding veroorzaakt door bijv. verkoudheid en allergieën te verlichten en zo de ademhaling door de neus te verbeteren. Hij voorkomt uitdroging van de neusslijmvliezen.

  • Neusspray
  • Isotone zeewateroplossing: 0.9 NaCl
  • Jet: normal mist
  • Minimum leeftijd: +0 maanden
  • Toegelaten bij zwangere vrouwen en bij borstvoeding
  • Indicatie: reinigen en bevochtigen van de neusgangen + helpt sinosale symptomen te verlichten
Gebruik

Volwassenen & Kinderen: Verwijder de beschermkap en bevestig de spuitkop op de flacon. Buig lichtjes voorover over een wastafel, draai het hoofd naar één kant, plaats de spuitkop in het bovenste neusgat en druk stevig om een voldoende hoeveelheid oplossing vrij te geven. Herhaal aan de andere kant. Snuit de neus. Reinig de neusapplicator met warm water na elk gebruik. Deel het hulpmiddel niet met anderen aangezien u zo de infectie kunt verspreiden.

Baby's en peuters: Verwijder de beschermkap en bevestig de spuitkop op de flacon. Leg de baby op de rug, draai het hoofd naar een kant en houd het zo. Breng de spuitkop voorzichtig in het bovenste neusgat en druk stevig om voldoende hoeveelheid oplossing vrij te geven. Herhaal aan de andere kant. Laat de baby opnieuw recht zitten, laat de oplossing naar buiten vloeien en veeg de neus af. Reinig de neusapplicator met warm water na elk gebruik. Deel het hulpmiddel niet met anderen aangezien u zo de infectie kunt verspreiden.

Samenstelling

Zeewater 28%, gezuiverd water 72% (1ml oplossing bevat 0,28ml zeewater), gelijk aan 0,9% natriumchloride.

Bevat geen bewaarmiddelen of andere chemische additieven. Volledig natuurlijk. Bevat inert drijfgas (stikstof), niet in contact met de oplossing.

Gegevens
CNK3946159
FabrikantenAxone Pharma
MerkenFebelcare
Breedte50 mm
Lengte49 mm
Diepte197 mm