Specific Waterretentie Duopack Comp 2x28

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

SPECIFIC WATERRETENTIE werd speciaal ontwikkeld voor de vrouwen om tegen waterretentie en het opgeblazen gevoel te vechten maar ook om gewicht te verlizeien en zich goed te voelen. De formule van SPECIFIC WATERRETENTIE biedt 3 belangrijke werkingen :

  1. Afslanken : tegen waterretentie
  2. Beschermen : anti-oxydante werking
  3. Welzijn

De formule van Specific Waterretentie bevat een extract van es, gekend voor de stimulerende werking op de vochtafdrijvingsfuncties van het lichaam en de nierdrainage.

Om deze werking aan te vullen bevat de formule ook cassis en groene koffie. Bovendien helpen mangaan, selenium en vitamine B2 om de cellen te beschermen tegen oxidatiestress. Vitamine B6 vervolledigt de formule en helpt om de hormonale activiteit te reguleren.

Gebruik

Twee tabletten innemen per dag: 1 tablet 's ochtends en 1 tablet 's middags met een glas water (200 ml).

Samenstelling

Ingrediënten (mg per dagelijkse dosis): vulstof (microcristallijne cellulose, dicalciumfosfaat, vernet natriumcarboxymethylcellulose), groene koffie getitreerd met cafeïne (Coffea arabica L.) (250), es (Fraxinus excelsior L.) (140) - maltodextrine, glansmiddelen [hydroxypropylmethylcellulose, vetzuren, spirulinaconcentraat], zuurvormer (kaliumcitraat), cafeïne (50), emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren), cassis (Ribes nigrum L.) (35), granaatappel (Punica granatum L.) (14), voormengsel met selenium (hydrosylaat van rijsteiwitten, natriumseleniet), mangaansulfaat, vitaminen B6 (pyridiniumchloride), B1 (thiaminemononitraat), B2 (riboflavine).

Indicatie

Afslanken - Opgeblazen gevoel - Waterretentie

Contra indicatie

Bevat cafeïne (75 mg per dagelijkse dosis), niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en voor kinderen.

Details
CNK3195658
FabrikantenForté Pharma
MerkenForté Pharma
Breedte77 mm
Lengte138 mm
Diepte60 mm